Εμπειρία χρήσης Flekosteel

Ο Νίκολας από το Παρίσι μοιράζεται την εμπειρία του με τον Flekosteel

Εμπειρία με τον Frekosteel Nicholas από το Παρίσι

Μου άρεσε πολύ το τρέξιμο από την παιδική ηλικία - όλα τα είδη τουρνουά, διαγωνισμοί, έχω τρέξει μαραθώνιο αρκετές φορές, αλλά καθώς γερνούσα, αυτό το χόμπι έγινε αισθητό. Συνέχισα να τρέχω κάθε μέρα, βάζοντας πολύ άγχος στις αρθρώσεις μου. Ως αποτέλεσμα, είχα πόνο στις αρθρώσεις για αρκετά χρόνια και σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να τρέξω πια! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, φυσικά, δοκίμασα διαφορετικές θεραπείες, αλλά κανένα από αυτά δεν πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Και πρόσφατα, μερικοί φίλοι που θεραπεύουν την 10χρονη κόρη τους μετά από κάταγμα, συμβούλεψαν το Flekosteel gel για πόνο στις αρθρώσεις και την πλάτη. Στην αρχή δεν ήθελα να κάνω τίποτα γι 'αυτό, αλλά είχαν πραγματική εμπειρία με αυτό και επέμειναν σε αυτό, έτσι ακόμα αγόρασα αυτό το τζελ.

Πού μπορώ να αγοράσω το προϊόν;

Οι φίλοι μου που μου συνέστησαν τη Flekosteel με κάποιον τρόπο έλαβαν το πακέτο μέσω άλλων φίλων, αλλά μόλις βρήκα τον επίσημο ιστότοπο του Flekosteel στο Διαδίκτυο και παραγγέλλω από εκεί. Πιθανότατα μπορείτε να το αγοράσετε αλλού, αλλά κανένα ψεύτικο δεν θα προέλθει από τον επίσημο ιστότοπο.

Παρεμπιπτόντως, αυτό το τζελ δεν υπολογίζεται ως φάρμακο. Ευτυχώς, η λήψη συνταγής και η μετάβαση σε νοσοκομεία δεν ήταν πρόβλημα - το έστειλαν χωρίς καμία ερώτηση.

Σε τι χρησιμοποιείται το τζελ;

Πράγματι, όλες οι ασθένειες και παρενέργειες και τραυματισμοί που σχετίζονται με αρθρώσεις και πλάτη. Αυτές περιλαμβάνουν οστεοχόνδρωση, αρθρίτιδα, ραδικίτιδα, σκολίωση και πολλά άλλα. Είχα μόνο οδυνηρές αισθήσεις από υπερφόρτωση των αρθρώσεων.

Έχω διαβάσει τη σύνθεση εδώ και πολύ καιρό (νομίζω ότι είναι ένα σημαντικό σημείο), αλλά εκτός από διάφορα έλαια, βότανα και εκχυλίσματα, δεν έχω βρει τίποτα. Από αυτήν την άποψη, είναι επίσης ένα τεράστιο πλεονέκτημα για τον κατασκευαστή, καθώς είναι άμεσα προφανές ότι το προϊόν είναι φυσικό, ασφαλές και χωρίς δέσμη χημικών ουσιών όπως είναι τώρα αποδεκτό.

Η οικογένεια που έμαθα για το τζελ το αγόρασε για να ανακάμψει από έναν τραυματισμό - η κόρη μου έπεσε στην παιδική χαρά και έσπασε το πόδι της. Το κάταγμα ήταν δύσκολο και οι γιατροί συνέστησαν ένα αποτελεσματικό προληπτικό μέτρο. Ο Flekosteel έδωσε καλά αποτελέσματα ακόμη και στο στάδιο της ανάρρωσης - όταν ήρθαν στο νοσοκομείο για άλλη επίσκεψη, ο γιατρός εξέπληξε το γεγονός ότι η αλλαγή πήγε πολύ πιο γρήγορα.

Εφαρμογή γέλης

Nicholas Flekosteel Gel Εμπειρία και τρέξιμο

Διάβασα επίσης πώς να χρησιμοποιώ αυτό το εργαλείο στο Διαδίκτυο παρόλο που υπήρχε μια οδηγία στο ίδιο το πακέτο.

Το κύριο πράγμα που θυμάμαι όταν χρησιμοποιώ όλους τους τύπους προϊόντων κοινής χρήσης είναι ότι δεν μπορούν να τρίβονται στο δέρμα πολύ σκληρά. Την πρώτη φορά, όταν δεν ήξερα, το δέρμα φαγούρα ή άρχισε να πονάει αφού το τρίβωΓι 'αυτό είναι καλύτερα να εφαρμόσετε το τζελ στην προβληματική περιοχή και να το αφήσετε να μείνει για μισή ώρα μέχρι να απορροφηθεί. Είναι σημαντικό να βρίσκεστε σε μια θέση ταυτόχρονα, να μην σηκωθείτε, να μην τρέξετε, διαφορετικά θα υπάρξει μικρό αποτέλεσμα.

Αντιμετωπίζαμε αυτόν τον τρόπο για ενάμισι μήνα - έκανα το τζελ 2-3 φορές την ημέρα, κυρίως το πρωί πριν από τη δουλειά και αργά το απόγευμα όταν ήρθε η ώρα να ξεκουραστούν.

Απόδοση

Ακόμα και όταν έσκυψα τζελ στις αρθρώσεις μου για πρώτη φορά, μετά από περίπου 15 λεπτά έγινε πολύ πιο εύκολο - η έντονη ένταση άρχισε σταδιακά να εξαφανίζεται και είδα το χρώμα του δέρματος να αλλάζει σταδιακά, υπήρχε ένα ελαφρύ πρήξιμο - καιάρχισαν να υποχωρούν. Μετά από μερικές εβδομάδες άρχισα να περπατάω ξανά και αύξησα το φορτίο. Όλα τα συμπτώματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί, αλλά άρχισα να γνωρίζω καλύτερα την κατάσταση - δεν φορτώνω πολύ τα πόδια μου, κάνω διαλείμματα μεταξύ των τρεξίματος. Αν και δεν υπάρχει κρίσιμη ανάγκη τώρα, αγόρασα μερικά ακόμη πακέτα τζελ - θα το χρησιμοποιώ κατά καιρούς για πρόληψη.