Κριτικές για Flekosteel

 • Zeynep
  Πήγα στο παγοδρόμιο και έπεσα και τραύμασα την πλάτη μου. Ο γιατρός συνέστησε το Flekosteel ως θέρμανση, ανακούφιση από τον πόνο και αντιφλεγμονώδη παράγοντα. Στην πραγματικότητα, βοήθησε μετά την πρώτη χρήση. Σε μερικές εβδομάδες όλα τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν! Επούλωσε επίσης έναν ισχυρό βήχα. Σε περίπτωση που αγόρασα μερικά πακέτα στο αποθεματικό.
  Flekosteel
 • Δημήτριος
  Εδώ και αρκετά χρόνια είχα οστεοχόνδρωση, η οποία προκαλεί αφόρητο πόνο στην πλάτη. Τα παιδιά βρήκαν πολλές προτάσεις και καλές κριτικές για το Flekosteel. Παραγγελία στο Διαδίκτυο. Το τζελ μόλις με έσωσε! Όχι περισσότερος πόνος, καμία αδυναμία, η όραση και η ακοή έχουν βελτιωθεί και το καλύτερο είναι ότι νιώθω 10 χρόνια νεότερος! Τώρα θα συμβουλέψω όλους τους φίλους και τους γνωστούς μου.
  Flekosteel
 • Ιωάννα
  Τεντώθηκα τους συνδέσμους στο πόδι μου, οι γιατροί προέβλεπαν ότι η θεραπεία θα διαρκούσε πολύ χρόνο. Ήμουν αρκετά τυχερός που βρήκα τον Flekosteel και σε λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα οι σύνδεσμοι ανέκαμψαν και ο πόνος εξαφανίστηκε. Άρχισε να περπατά κανονικά και πήρε άρρωστη άδεια στη δουλειά. Τώρα ολόκληρη η οικογένεια χρησιμοποιεί το τζελ, βοηθά με τα πάντα - πόνο στην πλάτη, αρθρώσεις ή κάτι άλλο.
  Flekosteel
 • Ahmet
  Το Flekosteel Gel με βοήθησε πολύ με τραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το γόνατο ήταν πολύ πρησμένο, πρακτικά δεν κινούνταν και φυσικά το πόδι μου είχε βασανιστικό πόνο. Αλλά με τη βοήθεια αυτής της θεραπείας, επέστρεψα στη δουλειά μετά από 5 ημέρες και το οίδημα εξαφανίστηκε και η ευαισθησία αποκαταστάθηκε την πρώτη ημέρα.
  Flekosteel
 • Ιωάννης
  Ήταν πολύ οδυνηρές λόγω της οστεοχόνδρωσης στην πλάτη, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη στην ηλικία μου. Η σύζυγός μου ήρθε στο Flekosteel στο Διαδίκτυο και μετά από συνεννόηση μαζί μας, αποφασίσαμε να το παραγγείλουμε. Προς έκπληξή μου, το τζελ βοήθησε πραγματικά - ο πόνος στην πλάτη εξαφανίστηκε την πρώτη ημέρα. Δεν μπορούσα να καθίσω όλο το πρωί, αλλά τώρα όλα είναι καλά!
  Flekosteel
Βαθμολογία χρηστών Flekosteel
4.3
13