Οδηγίες χρήσης Flekosteel

Το τζελ Flekosteel κατά του πόνου στις αρθρώσεις και στην πλάτη έχει ένα σημαντικό χαρακτηριστικό - ευκολία στη χρήση. Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν με τη μέγιστη αποτελεσματικότητα; Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε τις οδηγίες, λαμβάνοντας υπόψη τις ενδείξεις και τις αντενδείξεις.

Οδηγίες

Οδηγίες χρήσης για το Frekosteel Gel

Για να λειτουργήσει γρήγορα και αποτελεσματικά το τζελ, πρέπει να εφαρμοστεί σε προβληματικές περιοχές με την ακόλουθη σειρά:

 1. Πιέστε μια λωρίδα γέλης 4-6 cm έξω από το σωλήνα.
 2. Απλώστε τη σύνθεση ομοιόμορφα στην περιοχή της επώδυνης άρθρωσης.
 3. Εάν είναι δυνατόν, καλύψτε προσεκτικά την κατεργασμένη περιοχή με ταινία.
 4. Διατηρήστε τη άρθρωση ζεστή.

Αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνεται 2-3 φορές την ημέρα έως ότου εξαφανιστούν οι οδυνηρές αισθήσεις. Η πιο κοινή θεραπεία με Flekosteel gel διαρκεί ένα μήνα.

Συμβουλές για τη χρήση

Η πιο κατάλληλη ώρα για την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας είναι το πρωί και το βράδυ. Εφαρμόστε το προϊόν μόλις ξυπνήσετε και περιμένετε 25 έως 30 λεπτά για να απορροφηθεί πλήρως. Το προϊόν πρέπει επίσης να εφαρμοστεί λίγο πριν πάτε για ύπνο. Μετά από αυτό, συνιστάται να μην σηκωθείτε έτσι ώστε οι μύες και οι αρθρώσεις να είναι σε ηρεμία.

Το τζελ δεν συνιστάται για τρίψιμο! Οι ξαφνικές κινήσεις βλάπτουν το δέρμα, τους μύες και τις αρθρώσεις, οπότε αρκεί να εφαρμόσετε προσεκτικά το τζελ Flekosteel και να το απλώσετε στην περιοχή που έχει υποστεί ζημιά.

Προσθέστε μια απλή φυσική δραστηριότητα. Για γρήγορη αποκατάσταση της κινητικότητας των αρθρώσεων, απλές ασκήσεις πρέπει να γίνονται μόνο 15 έως 20 λεπτά την ημέρα. Αυτό επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία επούλωσης:

 1. Όταν βρίσκεστε σε οριζόντια θέση, λυγίστε το γόνατό σας, τυλίξτε τα χέρια σας γύρω από αυτό και πιέστε το στον κορμό σας. Αλλάξτε τα πόδια μετά από 30 δευτερόλεπτα.
 2. Σε καθιστή θέση, ισιώστε τα πόδια σας και προσπαθήστε να φτάσετε στα πόδια σας με τα χέρια σας. Κλειδώστε τη θέση για 30 δευτερόλεπτα.
 3. Σε ξαπλωμένη θέση, ακουμπήστε στους αγκώνες σας, σηκώστε το πάνω μέρος του σώματός σας, σηκώστε αργά τα πόδια σας και, στη συνέχεια, καθορίστε τη μέγιστη θέση για 30 δευτερόλεπτα.

Σημειώσεις εφαρμογής

Οι ειδικοί στην Κύπρο χρησιμοποιούν το Flekosteel Joint Gel ως πρωτογενή ιατρική συσκευή ή ως πρόσθετη θεραπεία για τις ακόλουθες ασθένειες:

 • αρθρίτιδα;
 • οστεοχόνδρωση;
 • ρευματισμοί;
 • μυϊκές κράμπες;
 • Επίθεση.

Άτομα των οποίων το μυοσκελετικό σύστημα εκτίθεται σε αυξημένο στρες, όπωςΒ. Οι αθλητές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το προϊόν ως προληπτικό μέτρο για να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο τραυματισμού.

Δείτε επίσης τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • πόνος στους μυς και στις αρθρώσεις;
 • τακτικές κρίσεις;
 • οίδημα, ερυθρότητα του δέρματος;
 • υψηλός μυϊκός τόνος;
 • Μείωση των κινητικών δεξιοτήτων.

Αντενδείξεις για χρήση

Επειδή το Flekosteel περιέχει μόνο φυσικά συστατικά φυτικής προέλευσης, η χρήση του είναι απολύτως ασφαλής τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Το προϊόν δεν έχει παρενέργειες και αντενδείξεις, ούτε επηρεάζει τη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων και δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις. Ωστόσο, είναι δυνατή η ατομική ασυμβατότητα με μεμονωμένα στοιχεία.